Miért egy tehén eszik zöld fű és így fehér tej

A tej fehér, a zöld fű, mert a fiziológiai folyamatokat a szervezetben.

A gyermek könnyebb megmagyarázni, persze, egy példa a kisülés a saját testét, ami körülbelül azonos színű, függetlenül az étel és a színét.Vagy azt, hogy a tehén eszik a füvet, és a gyomorban rendszer működik, szivattyúzás tej fű, amely összehozza a tápanyagokat fű és összeköti őket anyagokat a szervezetből, így kap egy színt.

Tehén füvet eszik

Tehén füvet eszik

moderátor úgy döntött, a legjobb válasz

Tehén füvet eszik

Mert, ha a gyermek, ivás, tea, víz vagy gyümölcslé, egyszer azt írta, ő mindig ugyanazt a színt. Ehhez mi tartozunk vesék, ugyanakkor magyarázza, hogy ez a fontos szerv, és hogy továbbra is működik megfelelően meg kell öltözni melegen.Meg lehet próbálni, hogy elmagyarázza a gyermek leegyszerűsítve az emésztés és a kialakulását a tej. Minden természetesen attól függ, hogy mennyi a gyermek év.

Úgy néz ki, nagyon leegyszerűsített ez a folyamat a következőképpen.

Cow füvet eszik. Ez a gyógynövény kezd emészthető a gyomorban és a belekben a tehenek. Ez lebontva egyszerű összetevők: fehérjék, zsírok és szénhidrátok. Ezek felszívódik a véráramba. Aztán elterjedt az egész szervezetben a vér. Ők biztosítják az energia és építőelemek a szervezet számára. Például, fehérjék izomtömeg épül, zsírok és szénhidrátok energiát biztosítanak. A szarvasmarha-emlőmirigy (tőgy) vér szűréssel történik. Ebből szűrt vizet, zsírokat és ásványi anyagokat. Így kiderül tejet. Milk - egy kis kövér cseppek vízben.

Tehéntej fehér színű, mivel ez áll a víz és az abban oldott fehérjék. És a füvet eszik az állatok nem képesek folt a tej zöld.

Míg egyes termékek kismértékben befolyásolja a színe a tej. Ha növekszik a réti boglárka - tej szerez rózsaszínes árnyalat. A helyileg állatokra nagy mennyiségű sárgarépa jelenik narancs.

Magyarázd el, hogy a gyermek lehet a formájában a játék. Nagyon pici baba, azt mondanám, hogy a katicabogarak a gyomorban gyár, amely megfesti a füvet fehér és tejet termel.

Tehén füvet eszik